TOMMIE X

PARTY PICTURES FRÅN LÖRDAG

IMG_0433_Fotor

I lördags hade jag fest tillsammans med Jonas Andersson på Mälarpaviljongen som är som en flotte med bar och blomsteraffär på Norr Mälarstrand. Solglasögon från Le Specs och skjorta från Shallowww/Monkey Bizz.

 

IMG_0432_Fotor

Little Jinder skulle uppträda så vi tog på henne ”Stockholmsdräkten” som vi gjort och gick dit för att käka innan på den flotta ”Vip-hyllan”.

 

IMG_0431_Fotor

Nikita följde med som vanligt när det vankades gratis!!

 

IMG_0438_Fotor

Chèvre chaud!!

 

IMG_0444_Fotor

Självaste Jonas Andersson, Miss Nomai, Little Jinder och jag!

 

IMG_0446_Fotor

En variant featuring mitt falska leende :)

 

IMG_0452_Fotor

På Mälarpaviljongen dricker man rosé, så är det bara. Tror det är för att det matchar himlen när den är rosa i solnedgången, något som ju tyvärr inte syns på mina bilder eftersom jag tvingas hårdredigera dem så att mitt hår inte ska se rött ut som det av någon anledning gör på bild ibland.

 

IMG_0457_Fotor

Efter Mälarpaviljongen tog vi en droska till Berns Salonger och gayklubben Polari som Pjotr och Staffan har, det var jätteroligt!!