TOMMIE X

PLÅTNING MED LIL J

Här är en behind the scenes-bild i salongen Chukrovukota, dit Little Jinder och jag drog innan en plåtning för tidningen Solo förra veckan. Frisören Sofia satte i hårförtjockningar från Rapunzel of Sweden och klippte till en snygg page!

 

Sen var det dags för smink av en jätterolig tjej som heter Jessica! Jag smyger runt i bakgrunden med min ”bloggkamera” lol.

 

Hittade en ny jättefin fluffig vintertröja till Jinder, såklart från Humana på Timmermansgatan!

 

Smygtitt på själva plåtningen, tröja med Paris & Nicole som jag tryckte hos T-Shirt Bar (man kan gå in där och trycka va man vill på en tröja och snabbt går det också), strumpor från Happy Socks och pjucks från Nike!!

Nu vill jag bara att det ska vara dags att släppa hennes skiva! Jag har fått höra hela, och den är såååå bra!!!!