TOMMIE X

PRESSVECKA: MASSA SMINKNYHETER

img_1922_fotor

I torsdags beslutade sig min gode vän Roffsan och jag för att deltaga i den pågående pressveckan med att spana in lite nyheter i smink- och skönhetsvärlden! Vi begav oss till Vass PR och fick en megarolig presentation av Rebecka som jobbar där.

 

img_1928_fotor

Det serverades självklart champagne och vi spottar ju knappast i glaset, som ni bloggläsare säkert känner till. Min FUBU/Versace-tröja är från Freak City.

 

img_1920_fotor

Det här var den vägg med smink som intresserade mig mest, det fanns massa nya spännande produkter från två av mina favoritmärken NARS Cosmetics och Kat Von D Beauty. Det var även väldigt mkt olika presentaskar och kit som jag antar lanseras lagom till att julhandeln sätter igång, bl.a ett väldigt tilltalande borstset från Marc Jacobs Beauty som jag planerar att lägga vantarna på. Vi fick även nys om det nya hudvårdsmärket Dr Jart+ från Sydkorea som verkar härligt.

 

img_1926_fotor

Mums!!!!!! Det bjöds på min favoritmat snittar :)

 

img_1929_fotor

Ok detta var ett litet bildreportage över hur det kan se ut när man besöker ett pressrum! Jag ska posta lite sminkrecensioner framöver i bloggen, för ärligt talat fattar jag inte varför jag inte har en beautyblogg? Är ju the most beautiful boy in the world som ni kan tydligt se här ovan. Puss!!