TOMMIE X

PYSSEL MED DUDDE: PRESENTER TILL DE STOLTA STUDENTERNA

Tänk att nu är det sommarlov för tre av mina absolut närmsta: Axel, Christopher och Vendela! De har pluggat klart radioprogrammet på den anrika Dr Högs Kola, här är en bild på skolan:

Bilderna på det glada gänget har jag hittat på skolans hemsida, kan dock inte fatta vilken diva Vendela måste varit dagen de tog skolfoto, hennes bild är liksom jätteretuscherad i halvfigur och hon har mkt mer utmanande och kaxig utstrålning än grabbarna. Anysärbehandling, detta inlägg ska handla om att ge present till nyutexaminerade, typ tips på pyssel och sånt! Jag anlände nämligen till mottagningen (som hölls på älskade krogen Habibi i hjärtat av Sofo) med tre st customized gift bags!

 

Ok, det här behöver man:
– Gamla påsar
– Massa presentsnöre (jag vet inte hur man gör sån krull eller så är min sax trasig, men jag kompenserade med att klistra dit extra mkt snöre, blev jättefint!)
– Gaffatejp (det behöver man ju till allt jämt så ah kanske onödigt att skriva med)
– Presenter att lägga i påsarna

 

I Vendelas påse la jag en stor hoodie som jag tryckt ett tryck på från min hemliga webshop Drugs 4 Kids, alla trycken är unika och finns bara i en upplaga, och man skulle ju känna säga att det var en preeeetty awesome present… MEN säg vilken goodiebag som är komplett utan lite smink? Nej just det, så ah stoppade även ner ett par lösögonfransar från mitt favoritlösögonfransmärke Sweed och ett vackert lip tint från Yves Saint Laurent.

 

Axel fick en HELT NY LOOK! Han har på sistone talat sig varm för en lite ledigare stil och även längtat efter en sommar med mkt frihet och äventyr, så jag gav mig ut på en runda i mina favorit second hand-affärer och satte ihop denna ljuvliga look som jag kallar för ”Sommarstrulare”. Vad sägs om en radical chic urtvättat t-shirt i vacker batik, ett par 70s does 90s sportbyxor i WCT-material signerade Nike och ett par riktigt små och snabba solglasögon som tycks fråga ”Har du inte snackat med morsan än?” . Detta är den perfekta outfiten att bära när man strular runt i Vitan, dricker folköl på gatan, åker till ett open air bak på någons cykel eller bara när man vill softa på balkongen hemma hos en polare! Men ah det där lilla extra skulle ju naturligtvis denna gift bag krönas med också, så den gula skriftrulle ni ser är ett megavackert original till en protestaffisch som FAS (Frescatis Anarkistiska Sällskap) tapetserade stan med i slutet av 80-talet. Den föreställer en duplicerad  kostymklädd mansfigur i svartvitt och har texten ”STOPPA YUPPIE-INVASIONEN”.

Hittade på Twitter, ser man??

 

I den begåvade Garpens påse hittade vi sommarens absolut trendigaste plastskräp; Fidget Spinner och det var megapinsamt att köpa den på Teknikmagasinet eftersom de andra i kön skulle kunnat tro att jag köpte den till mig själv. Dock köpte de flesta andra i kön också en sån så WHATEVER! Va gör man inte för sina vänner :) Chris fick även mitt ex av den bästa skivan Lana Del Rey gjort; Ultraviolence för både han och jag älskar Lana såååå mkt. Och såklart lite sköna sheetmasks att lägga i kylen och njuta av under någon av sommarens alla ”dagen efter” :)

 

Just ja, detta var ett pysseltipsinlägg, såhär gör ni klart själva påsen: Stoppa sakerna i påsarna sen skriv glada budskap och lyckönskningar på, tejpa fast massa snören osv. Ni ser väl själva på bilden!! Jag blev mest nöjd med Vendelas present för det var så coolt att jag klistrade dit en bild på henne från när vi besökte London back in the good old days när hon arbetade där (alla som läst bloggen länge minns nog hennes website bookacockneyprossie.co.uk). Japp det var hela tipset OVER AND OUT!!!