TOMMIE X

SANNA SAMUELSSON 30 ÅR

Minns ni kanske när jag hade en omröstning på Twitter om vad ni helst ville läsa om i bloggen!! Svarslternativet ”Sanna Samuelsson 30 år” har det nu blivit dags för, det fina i min poll var nämligen att alla förslagen redan hade vunnit! Så mer att jag frågade i vilken ordning. Jag minns inte ens vilka som kom först eller blabla men känner ändå att det är hög tid för denna mingelrapport nu när sommaren står i högblom och vi alla försöker minnas vad vi hade för oss när snön låg tjock över ett vintersömnigt Stockholm och taxin dånar dämpat i de starka gatlyktornas sken.

Och vart för denna taxi oss då, jo jag ska försöka ge er en ögonblicksbild: Det är mars eller april (eller kanske tillochmed maj?) och jag har precis uppfunnit huvudbonaden basker. Jag packar en påse med cava och beger mig till Lilla Essingen…

 

Där bor Axel och här är ett litet inredningstips direkt från hans lägenhet! Klä väggarna med vackra planscher.

 

Hemma hos Axel drack han och Vendela och jag cavan för att sedan klä oss bege oss till kvällens fest!

 

Det hölls nämligen stort kalas i Hagaparken för att uppmärksamma denna fantastiska donnas 30-årsdag! Sanna Samuelsson som är chefredaktör på den coola tidsskriften Bang och har stjärntecknet fisk.

 

Iki var där :)

 

Partyprinsessan Amanda Liljegren i ormskinnsmönstrad topp och med pussigt sällskap.

 

En tuff tjej me attityd – Agnes B!!!

 

Födelsedagsbarnets syster Emma, här tillsammans med Erik som är den ena halvan av duon Penelope Tree (som för övrigt ryktas vara förberedda att alldeles snart göra comeback!!!).

 

Dudde tillsammans med den bildsköna norrlänningen Masha.

 

Arash och Lap-See i en av festens inte mindre än tre olika rökrutor!

 

En av Stockholms absolut stilsäkraste kvinnor: Konstnären Hilde Retzlaff, här tillsammans med Bruno.

 

Axel gjorde sig hemmastadd i en mysig soffa tillsammans med Seven Neves, Vendela och Iki. Han bär en exklusiv tröja från Bitch Inks klädmärke som han har fått av mig :)

 

Hrrrm jag lägger upp denna bild för att kompensera den ”tokiga” bilden på Masha och mig, så ni alla kan se att hon verkligen är bildskön :)

 

Sthlm Silver Fox Vilma Seth

 

En bild på Julia får avsluta inlägget, notera det coola armbandet!

Grattis igen Sanna!!!!!!!