TOMMIE X

SHIT POMMES FRITES va kul ikväll ska bli!

Idag började jag dagen med att vakna före kl 12 för första gången på hundra år, fick nog jetlag av att åka till USA förra veckan eller när det va, men skönt att den verkar försvunnit nu. Sen ”lekte jag en lek” framför spegeln med demonen Jessica James i två timmar och när hon vunnit så traskade jag till Bon-kontoret och drack whisky och försökte sälja in mina extremt bra idéer till förbättringar av bloggen samt mitt liv (”Ge mig en päls”, ”Uppfinn tröjtryck med GIF-teknik”, ”Häll upp en till whisky”, ”Hitta mitt läppglans jag tappat bort” osv) sen tog jag en taxi till SVT med Fula Edith och kollade på Snygga Killen på Rekvisitaförrådet sen tog vi en taxi till & Other Stories och shoppade sen försökte vi åka buss hem men fick sån grav ångest av SL att vi tog taxi en gång till istället. Nu ska jag välja kläder för ikväll då det blir Little Jinders födelsedagsfest på Tiki Room sen Cakes Da Killa på UB!!!

 

Men först en…

tumblr_mx1myxsZAg1sv09j8o1_500