TOMMIE X

SOMMARBLOGGARE no 2: OLLE

Det har blivit dags för mitten av sommaren dvs MIDSOMMAR och det ska jag fira ihop med vackra Olle som även är gäst nummer två i mitt lata bloggformat ”Sommarbloggarna”! Låt oss se vad han har att säga om glädjens årstid!

Hur gammal är du och vad gör du? 
– Jag är 26 år gammal. Född 1989 så jag hör varken hemma på 80-talet eller 90-talet vilket har gjort mig mycket deprimerad genom åren. Jag spelar gitarr i Dead Vibrations, bandet som bara finns på Instagram (modernt). Jag lever life på kvällen tillräckligt mycket för att inte leva life på dagen.
Jag vill inte prata om jobb.

Vad är dina sommarplaner?
– Det här är första sommaren på fem år som jag är singel så jag ska:
★ Kolla på alla soluppgångar
★ Kolla på alla solnedgångar
★ Rida häst på stranden
★ Skriva poesi…
…osv. osv. osv. Häng med vettja!

Vad tror du kommer bli sommarens största trend?
– Jag hoppas på att 193 cm, 77 kg och stora fötter blir trendigt. Är så trött på att vara så ful och äcklig…

Vad grillar du?
– I sommar hoppas jag verkligen på att kunna grilla massa nyfångad fisk. Dock så kommer allt fiske skötas av Saurabh och han släpper ju alltid tillbaka fisken han fångat. Så det blir väl Alaska pollock, smaksatt med mina tårar som jag ”grillar” i ugnen. Hatar djurvänner.

OK tack så mycket, underbara Olle, nu kommer en bonusbild på hans söta röv!!
PUSS OCH GLAD MIDSOMMAR!!!