TOMMIE X

SOMMARBLOGGARE no 3: CHRISTOPHER

”Succén” fortsätter, jag har nöjet att presentera ännu en sommarbloggare. Chris; take it away!

Vad heter du och vad jobbar du med?
– Jag heter Christopher Garplind och jag studerar till tv-producent på Dramatiska Institutet. Räknas det som jobb? Annars gör jag den familjeliv.se-inspirerade podcasten Känsliga rummet tillsammans med Sebastian Nowacki. Sveriges största självhjälpspod!!! Ibland jobbar jag extra i en taxiväxel också.

Vad gör du i sommar?
– Jag kom precis hem från en två veckor lång exil i Barcelona som var magisk. Tyvärr tog alla mina pengar slut där så just nu försöker jag hitta nya. Om jag lyckas med det ska jag till Berlin för det bästa jag vet är att ligga på rygg i Tempelhof och röka många goda cigg och lyssna på Daft Punks ”Emotion” på repeat när det är 80 grader varmt.
Annars kommer jag nog sitta på Stockholms största sociala minfält Babylon och beställa in galopp efter galopp. Men eftersom att vi inte haft sommar i Sverige på åtta år kommer jag förmodligen mest ligga i min säng och va på internet.

Stämmer det överens med vad du hade planerat för sommaren?
– Såhär långt ja. Förutom att jag i början av maj drömde att jag skulle vinna på triss så jag köpte tre lotter om dagen resten av månaden istället för att äta lunch. Tyvärr blev det ingen storvinst så något måste blivit fel i drömmen :(

Vad lägger du på grillen i sommar?
– Jag var faktiskt precis på en grillfest och blev så otroligt avundsjuk på alla andras mat att jag lämnade mitt deppiga jag rafsat ihop på ICA aside och åt av alla andras mat istället. Men vill tipsa om att grilla tomat och champinjoner! Och kött! Och Halloumi!

Vad tar du på dig när sommardagen är över och kvällen blir kall?
– Jag ÖNSKAR att jag tog på mig det här:

MEN det blir väl en smutsig hoodie som vanligt, alternativt en sexig skinnjacka  så att jag i tror att jag är Julian Casablancas 2001 och glömmer att jag de facto är Bridget Jones fast kille.