TOMMIE X

SOMMAREN I PHOTOBOOTH

Nu ska jag visa sommaren som gått genom bilder från min dators PhotoBooth! En riktigt festlig idé tänkte jag, tills jag insåg att alla bilder är ju tagna inomhus i jättekasst ljus, så den som förväntar sig sommarstämning med blå himmel och grönskande ängar kan glömma sin dröm! Här ovan ser ni Erik och mig när vi producerar underbart bra musik tillsammans.

 

En gång när jag var bakfull uppfann jag att det borde finnas en skitkall kluttig/grumlig smoothie med smak av olika exotiska frukter, tyckte tillochmed att den borde heta ”Froosh” sen AH HAPP så gick jag till affären så fanns det redan :( Bakishjärnan = Inte världens smartaste direkt.

 

Dudde sömnig

 

En lätt vardagssminkning piggar alltid upp, bra tips om ni känner er lite gråa nu inför hösten.

 

Dudde läppfillers :)

 

Här har jag haft en fotosession med mig själv efter nån riktigt hård festkväll, så roligt att man tror man är snygg då sen ser man skiten efter och bah ”OK Lindsay calm down”.

 

Här skapar jag bevismaterial för att jag har ölmage som jag sen skickar till nån happy hippie på FB-chatten som påstår det motsatta. Försvarsadvokat Dudde löser fallet.

 

En cool jacka jag köpte till Toa sen lånade haha och min sällskapskråka!

 

Här testar jag contouring och sculpting för första gången! SKOJA man har ju självklart uppdaterat till make up-tekniken Strobing, vilket ni ser mig använda mig av här *tutorial*

 

WOW här får ni en bild DIRR från den grönskande sommarträdgården! Roffsan kom förbi med en glad och god flaska vin!

 

Ok här måste jag slå lite på min egna trumma och påpeka WOW va söt :))))

 

Mitt i ett party, fläkt och flärd!!!

 

Mmmmm cheez balls, en av alla de sporter jag sysslar med. Visste ni att mitt rekord på att fånga cheez balls i munnen är 18 st i rad!

 

Dudde betänker sin stundande ansiktslyftning, tyvärr måste jag samla ihop 95 500 SEK först om jag vill utföra den på min älsklingsklinik Akademikliniken.

 

Vill ni se en stjäääärna, så se på den här påsen fylld med godbitar!!!

 

Här sover jag räv och lurar mig själv att jag råkat ta en bild i PhotoBooth när jag sov!! HAHA!!!

 

Städade mitt sovrum kanske en gång i somras, här är en före-bild jag tog för att få igång mig själv.

 

EFTER!!!! Varför ens ha fint hemma, nice möbler osv om det ändå alltid ska vara TRE MILJARDER sladdar som förstör allt suck

 

En indiandocka stod i lägenheten vi sov i under Way Out West.

 

Testar peruken inför bröllop med dresscode ”Drag, glam och OVER THE TOP”. En dresscode helt i min smak tbh för då slipper man iaf ha på sig mitt hatplagg SKJORTA!

 

I augusti lyckades jag samla ihop 95 500 och gjorde ansiktslyftet, nu ser jag såhär ung och vacker ut! Skoja, det är min assistent Eliot som är fyrtiofyra år yngre än mig :(

 

Bröllopstime, jag var mkt gladare än så här haha!

 

Ok nu orkar jag inte blogga mer PUSS PUSS!!!!