TOMMIE X

SVERIGES BÄSTA KONSTNÄR!!!!! LINNÉA SJÖBERG

Förra veckan (suck jag vet EVIG tbt-bloggare) hade Linnéa Sjöberg vernissage på ett coolt galleri i stan tillsammans med några andra konstnärer. Här är en bild på mig när jag va där!!!

 

Här är bild på Linnéa framför ett av sina verk.

 

Här minglar hon med Gabi <3

 

Här är Christopher i livets keps!!! Så sorgligt när min Doom-keps flög av när bilen åkte i 200 km mot Las Vegas från Los Angeles med Rebecca & Fiona för tre år sedan, för jag stack ut huvudet ur fönstret som en dum hund :( Ok nu kommer det sorgliga: När vi åkte samma väg tillbaka och va fucking skitbakfulla så såg vi kepsen ligga vid vägkanten bland massa sopor :(((( :'( Ok och nu kommer nåt positivt: En gång gav Christopher mig ett nytt Doom-märke så att jag kan göra en ny keps om jag vill, men har inte kommit till skott än för minns inte var jag lagt det hehe ok kan jag sluta gnälla= SLUTET GOTT ALLTING ÄR GOTT :)

 

Adrian var snygg som vanligt yeah

 

Rudolf var också snygg.

 

Efter vernissaget hetsade jag vidare till ett viktigt möte med Noa, Emma och Gabi.

 

Ida deltog också i mötet och mellan telefonsamtalen jag ”va tvungen att ta” så hann vi med massor av viktiga samtal inför kvartalsstämman som äger rum på kickoffen inom kort.