TOMMIE X

SVERIGES TRÅKIGASTE HÄNDELSE ): (obs lyckligt slut)

Igår när jag inte hade något att göra för jag hade jobbat klart med precis allt jag skulle göra så chatta jag med Tone och fråga va jag skulle göra för att inte bara ligga och kedjeröka, då sa hon att jag borde tvätta sminkpenslar. Så sann fakta, är det något som förenar alla oss människor så är det väl att vi alla egentligen borde tvätta sminkborstar oftare. Jag skred till verket och tvättade dem, men tyvärr fick jag även ”feeling” och bestämde mig för att tvätta allt smink och sortera i den lådjäveln också. Alltid nåt puder eller rätttare sagt ALLTID EN SVART ÖGONSKUGGA som gått sönder och solkad ned allt så det ser helt B ut :(
Plus att jag inte städat där sen i somras och hade massa skit att slänga, fattar inte vart allt smink kommer ifrån???

 

WOW KOLLA NU!!!!!!!!!! Så prydligt och fint, men ändå lite för mycket saker i förhållande hur mycket jag använder mmm men ah nu orkar jag inte hålla på något mer. Mitt nästa projekt ska bli att sortera alla tidningar och sånt!!!