TOMMIE X

TANKAR OM SKÄGG PLUS BILDER FRÅN LIVET

jag

Äeeh tjena! Här är en jätteful selfie jag tog för er skull! Obs detta var ej en förtäckt önskan om att få lite komplimanger, jag tycker jag är fin och har en fantastisk stil.

På tal om det, hur går det för alla? Jag tänker på killar. Har de insett att det är kul med italodisco och att va lite skoj liksom, typ mkt färg och frukt. Jag vet inte riktigt själv hur jag menar men kanske kommer 2014 bli en ny rolig era? Kanske kommer folk sluta försöka se ut som träslöjdslärare AKA ”ha skägg”? Skäggkillar är ju som en sjukdom som bara ”ökar” hela tiden :( Det finns ju dels bögkillar med skägg, de bara dök upp helt plötsligt, tror det va i sammanhang med att Butt Magazine började finnas. Tänker att fenomenet antingen är någon sorts gayversion av sånt Elsa Billgren-beteende att de vill vurma om förr i tiden och lajva en era, i deras fall uppskattningsvis 70-talets San Francisco, eller så har de sjuuuka daddy issues eller kanske bara inte orkar va fräscha och ”raka sig och banta” osv. Sen finns det ju straighta med skägg, de är helt otroliga. Kan tänka mig att de bor i såna lägenheter en ser i bostadsannonser ibland. Svartvita foton på nån de förmodligen inte känner eller är släkt med. Massa bråte överallt, typ kasserade bruksföremål inköpta dyrt i prydnadssyfte, noggrant uppställda i en stringmöbel från örtitalet designad för ”hemtelefon” och ”telefonkatalog”. Så fanns inte ens telefonkataloger längre!

: PPpppPPppppp Istället ligger det en… Supremekeps där :(
Nä usch ska sluta snacka om det här, fan tråkigt ju.

 

jinders1

Här är Little Jinder i ”en taxi genom ett regnigt London”. Förresten är videon klar nu, blev så nice:

 

selfie

Här är en bild från när Arvida Byström och Claire Kurylowski sitter i studion i Östra London och arbetar med materialet. Jeanskjol bidrar glatt med att ta selfies.

 

ew

Kolla äkta blogg, tog en bild på goda maten vi åt inatt. Riktigt brittisk kost!