TOMMIE X

TBT 2012 STYLE

Här är Mi och jag våren 2012 i Berlin! Hur kan ens tre år finnas? Och hur kan de gå så snabbt? Fy fan va snyggt hår jag hade, undra om jag ska göra sån frisyr igen? Hatten känns också fin, jag minns att den flög av och förlorades för alltid när Mi och jag insåg att vårt flyg gick om en timme och vi stod dräggfulla på en karaoke kl sju på morgonen och sjöng ”Celebrity Skin” av Hole för hundrade gången, sen kutade i 200 km/h till vårt hotell och rafsade ihop alla grejer, kom till flygplatsen och klarade boarding på en sekund! Nu, såhär femtio år senare, är det ju tveksamt om man har samma vigör och spänst att klara en sådan manöver *bryter höften och åker färdtjänst till Tegel sju dagar innan flyget går för att hinna*

OK WOW det här är sommaren 2012 då vi hade den sjukaste tanorexin i mannaminne. Adam, Emma, Richard, Mi och jag hade en tanning competition med mycket falskspel, cancerrisker och fusk. Vi började med att sola solarium i team bakom varandras ryggar, testade spraytan, missade aldrig ”cancertimmarna” 11-13, låg nakna i Vitan och pressade, och i slutändan var alla så brunbrända att det nog var oklart vem som vann. Jag som egentligen pigmentmässigt har det supersvårt att bli ens rödbränd borde ju fått någons sort A for Effort iaf, look at that tan! Hahahaha det roligaste av allt var att Richard och jag hade en klubb i lilla baren på Riche också som hette ”After Tan” och skulle funka som en sorts after ski. Demi Moore kom dit och fråga oss efter toaletten en gång, hur känd klubb??