TOMMIE X

TBT SVERIGES ABSOLUT FULLASTE NYÅRSAFTON

Här är Fiona och jag på nyårsafton ca kl 05 för örti år sedan. FestaMysaMaila och jag hade hostat en nyårsmiddag i Lilla baren på Riche, följt av en fest som hade specialöppet till 03, sedan drack vi massor av flaskor med cava på gatan i ungefär en timme innan vi slutligen kom in i en taxi som skulle ut till Färgkontoret där Fiona redan var. Vi skulle dj:a happy hardcore och gabber på ett rave och Fiona hade köpt två drinkar i baren hela kvällen för att inte se ensam ut i väntan på mig, och jag hade ju druckit ca tvåtusen liter champagne och shots vid det laget, hahahaha such a miracle att vi stod upp men vi gjorde spelningen och det var såååå fett och ah nu har jag delat med mig av det minnet här i bloggen! S/o till minnet, du är fett!!! Va ska ni göra på nyårsafton härnäst:) Eller nä just ja, kanske man borde fråga om Halloween :)