TOMMIE X

TELL IT TO THE WIND

JOSEFIN ÖHRN + THE LIBERATION – TELL IT TO THE WIND

REGI: JOSEFIN HINDERS OCH NEMO STOCKLASSA HINDERS

 

Ovan ser ni en av de roligaste musikvideosarna jag var med och gjorde förra året! Nu har den äntligen släppts och åh va fin den blev! Jag gjorde kostym till alla utom sångerskan Josefin, och vi filmade i två dagar i nån sjuk jaktstuga ute i Tyresö. Det var som att vara på kollo och trots att det var svinkallt och utedass lantis style så minns jag det med glädje i mitt arma, mörka hjärta!

Nu tänkte jag visa lite bilder från location, egentligen ett jättestörigt koncept tycker jag (vill inte följa med ”behind the scenes”, se nån sitta halvsminkad i en loge utan peruk, bilder med synlig greenscreen är det värsta som finns osv…) men det var så vackert där vi va så jag kör i vind *telling it to the wind* *Göteborg* *förlåt*!!

 

DSC_0963

En bautastor drömfångare signerad geniet Karin Gille.

 

1385819002826

Vacker natur! Hit kan alla flytta som nu bor i innerstan, t.ex Södermalm, men som bara gnäller på folklivet, ljudnivån och nybyggnationer där! Här ute får ni lugn och ro, inget nytt kommer byggas, ingen kommer försöka ha roligt när ni ska sova osv! KÖR!!

 

DSC_0849

Leona som spelade en av medhjälparna till Josefin. De försöker fånga räven som stulit hennes och andra älskandes hjärtan och lagt i glasburkar.

 

DSC_0850

Eldar som spelar Leonas partner in crime.

 

DSC_0879

Haha Eliot hoppade också in som statist i en läcker hulliganmundering.

 

DSC_0886

Stellan och jag stod vid en eld och rökte cigaretter, värmde en fot i taget praktiskt taget INNE i elden.

 

DSC_0871

Här fixar och donar ca alla i crewet med Lilla hjärttjuven som spelades av Freddie.

 

DSC_0905

Tänker inte sticka under stol med att jag hittade ca örti såna här smygtagna bilder på Eldar från inspelningen pga han är sjukt snygg.

 

DSC_0861

Här är en totalt iscensatt bild på mig ”in action” när jag ”stylar”.

 

DSC_0968

Jag var också statist iklädd ett gigantiskt ugglehuvud! Hoppas ni tyckte det var kul att ”hänga med bakom kulisserna”, nu ska jag dricka kaffe puss

 

FÄRGSPRAYAD BOMBARJACKA AV KONSTNÄR SIMON MULLAN

GODISTIGHTS MR GUGU AND MISS GO

KÄNGOR DOC MARTENS

NITHANDSKAR PUNKT SHOP

ALLA ”HULIGANERS” SAMT LEONAS OCH ELDARS ÖVRIGA KLÄDER HUMANA

RÄVMASK AV KONSTNÄR YLVA HINDERS

UGGLEHUVUD AV REKVISITÖR MARISA FJÄREM

TACK TILL TYGVERKET <3