TOMMIE X

TELLA VIV – SVERIGES MODERNASTE BAND

IMG_1570_Fotor

Tungt var huvudet som dagen innan bar den rågblonda sjuttiotalsperuken på Tones releasefest… som det gamla ordspråket säger. Men ingenting som inte går att råda bot på med tre kg smink och en låda vin i den ännu sommargrönskande trädgården. Har ett megamysigt litet f.d rosa bord på baksidan som jag alltid glömmer att det står där, men där satte vi oss iaf ett gäng och gjorde oss iordning tillsammans för Tella Viv hade nämligen bjudit in till en ”sommarens sista fest” på Debaser Strand där de skulle spela och allt! Tella Viv är Sveriges modernaste och coolaste band med fotomodellen Carl Hjelm i spetsen och de spelar surfig psykrock.

 

IMG_1580_Fotor

Jag skulle spela skivor och här visar jag upp hur det kan gå till bakom skivspakarna.

 

IMG_1583_Fotor

Finansmamma och jag drack Vodka Redbull hela kvällen som betalades med pengar hon nyligen kommit över i en lyckad förskingringshärva jag varit mullvad i lite under sommaren <3

 

IMG_1608_Fotor

Gollum, känd från de storslagna filmerna om shoppingcentret Ringen i Skanstull, var på plats för att njuta av lite rock’n’roll.

 

IMG_1609_Fotor

Modellmamman Mathias Fältmarsch från Nisch tillsammans med gamle Gabi som släckte törsten med en öl.

 

IMG_1598_Fotor

Dags för show!!!

 

IMG_1576_Fotor

Den vackre Johan tillsammans med DH som jag nu för enkelhetens skull ska börja förkorta David Hurtigs namn till här i bloggen.

 

IMG_1615_Fotor

Efter spelningen blev killarna intervjuade av media i sin loge, sen fick jag en tröja av dem som jag snart ska ha på mig här i bloggen!

Här kan man lyssna (och titta på!) på Tella Viv. Good times!