TOMMIE X

TITTUT!!!!

Imorgon åker Tone och jag till Way Out West jihooo!!! Där ska vi träffa Emma, Martin, Rebecca, Fiona, Roshi, Jinkan, alla i Jinkans crew, Storken, massa killar, tjejer, alla som finns för det är STOCKHOLMSVECKAN I GBG!!! WAY OUT EVENT!!! Skulle även intervjuat The Kills men som tur var så ställde de in så jag klarar mig nog undan med att bara göra mitt mingel i år igen, och det sköter ju sig basically sig självt efter några sköna glas champagne. Det är även Martins första år på WOW så det ska bli roligt att visa honom rutinen, typ ”Det här är själva festivalen, man måste gå igenom den för att komma till vippen”, sen bah framme i vippen SLUT PÅ TOUR!!

Idag plåtade vi Tone till stora bilder som ska hänga på väggarna på hennes releasefest för debutromanen, mer info om detta kommer, ville bara säga att jag längtar till att sätta mig ner med f.d gravstensdesigner numera art director Helena Cantarell och klippa och klistra i bilderna yeah sen tog även Jimmy-Ray och jag äntligen lite pressbilder som vi kan skicka till arrangörer när vi DJ:ar, ok här kommer en av dem så man får se:

IMG_1119_Fotor

Skoja!! Roligt om det här var pressbilden, eller ja kanske? Vi får se, vi måste helt enkelt boka en spelning först för att se vad som händer.

 

13938382_3563427491864_8030636330447002651_n

Helena med läckra änglavingar, är det någon som minns va den där appen där man får änglakort i heter??? Typ ärkeängeln Gabriel är det bästa man kan få sen står det jättekonstiga förklaringar till vad alla änglar betyder?? Hade den i min förförra mobil och saknar den fett mycket.

 

IMG_0618

Välkommen ombord på vår turnébuss får det lov att vara en cigg :) Och ett glas champagne?

 

Skärmavbild 2016-08-07 kl. 15.52.47

Den här high-kicken är tbh mer ikonisk än Britneys nya skivomslag, ursäkta va händer?? OK det var det enda negativa jag NÅGONSIN kommer skriva om Britney här i bloggen, hejdå!!

 

Bild 2016-07-30 kl. 04.52 #4

Nu ska jag packa det sista inför den stora roliga underbara resan till Way out, vi ses snart PUSS!!!