TOMMIE X

TOMMIE 25

För ett tag sedan fyllde jag 25 och den första festen för att fira detta ägde rum på Stureplanskrogen Miss Voon, och temat var någon oklar blanding av anime, Harajuku streetstyle och den japanska traditionen Hanami (firandet av körsbärsträdens blomning).
Här kommer ett ”~*BiLdReGn*~”, fotograferat av Richard Leppänen.

 

DSC00393

Här är min singelaktuella klient Little Jinder eller som hon heter i Tyskland; Kleine Jingel. Jag har en tröja från Weekday på mig med ascoolt tryck som jag fixade hos mina kollegor på T-Shirt Bar, halsband som jag älskat i hundra år från Japan och marken i Paris, hår från Rapunzel of Sweden och mina vackra satanlinser från min favoritaffär INTERNET.

 

DSC00397
Sanna Samuelsson och Erik Haal är coola and therefore invited to all my cool parties. Haha va rolig och COOL jag är!

 

bdb

Fler coola; Jen Mint och hennes kompisar.

 

DSC00388
Gabriella Loeb i någon sorts clubkid geisha-frilla som jag fick feeling och gjorde på henne när vi drack champagne hemma hos mig innan festen.

 

DSC00390

Världens snyggaste Linnea och världens bästa azzistent Eliot!

 

DSC00385

Min Tumblr-konsult Daniella. So hot!!

 

DSC00386

Lydia Ericsson-Wärn och Gabriella :)

 

Oj nu fanns det inga fler bilder och INGEN VET när denna inkonsekventa alkohora kommer iddas blogga igen så märk väl att jag fyllt detta inlägg med så mycket jävla länkar det bara går, klicka runt på dem och njut i väntan på mitt nästa inlägg!! *vinkar farväl till alla tusentals, nej miljontals bloggläsare*