TOMMIE X

TOMMIE 25!!!

IDAG FYLLER JAG ÅR!!! GRATTIS TILL MIG!!!

Jag har inte gjort så värst mycket för att fira, jag tänker att jag ska spara mig lite eftersom jag planerar att fira årets 25-årsdag med inte mindre än tre fester! Den första är på Miss Voon nu på fredag och går i Hanamiveckans tecken (den japanska festtraditionen kring körsbärsträdens blomning), och detta länkar jag såklart till harajuku så att man ska kunna få chansen att vara uppklädd i gangurostil, sen tänker jag ha en fest hemma som har tema PUNKARE (eftersom jag är punkare!!!) sen ska det tredje partyt äga rum på UB och det är det bästa för då ska det vara eurodisco för hela slanten (€uroslanten). Dock vet inte UB om detta än, så måste prata lite med dem hehe.

Obs jag har inte tre fester bara för att det är roligt att bete sig som en störd egocentrisk diva utan för att alla jag känner bara far runt så jävla mycket i världen, så det är svårt att hitta ett datum som matchar alla vänners geografiska position. Lekte ett tag med tanken på ett ”webcam party” som kanske alla kunde delta i från sina datas, men då måste man väl ha betal-Skype samt verkade ju deppigt. Nu ska jag posta lite snygga throwbacks för att fira Tommie X :)

 

Picture1296

Cool i pigtails och nyfixade läppar! Riktigt söt look som vi ju alla älskar.

 

sexysad

Hade klubb på Berns tillsammans med Brandy och Makode, vi hade en jacuzzi utanför entrén som vi kallade för ”Acid spa” där gästerna fick bada och ha sex med varandra. 

 

Bild 2010-08-27 kl. 23.34 #7

Brandy och jag i nån sorts träskdiva look, tror detta var från samma period.

 

CIMG4526

Jag med en cool necessär som jag minns det stod ”I <3 BOTOX” på haha och Malin som dricker en god Ramlösa, vi är säkert på väg till gymmet eller thai boxningen.

 

CIMG4391

DJ Staffan Lindberg och jag på ett #Normcore-party när #Normcore fortfarande var underground. Jag är så sämst på den stilen!!!

 

CIMG6570

Livets tre grundpelare: Cigg, smink och vitt vin. Spegel, spegel på väggen där, säg vem som coolast i landet är!!!

 

CIMG6525

Puss puss Tommie och grattis på födelsedagen!