TOMMIE X

Trendspaning och SHOPPING-tips från Berlin

DSC_0500_Fotor

 

Jag jobbar vidare med icke-linjär dramaturgi i bloggen och FLASHAR er alla tillbaka till mitt andra hem Berlin!! Här sitter min bästis Emma Sminkdockaronica Johansson och jag på min balkong och chillar arschlet av oss inför en cool shoppingtur.

 

DSC_0497_Fotor

 

En grej jag upptäckte i Berlin var att 500 gr asgoda kantareller kostade ca 3 euro i vanliga mataffären, va fan är de så jävla dyra i Sverige för?? Äkta falskt att nån bara kommit på att alla ska låtsas som att de är jättesällsynta och värdefulla. Samma med sminkmärket Revlon som typ vaktas i låsta glasskåp bakom kassadisken på Åhléns, sen åker man till USA och där säljs det för 5 kr i stora korgar på typ bensinmackar.

 

DSC_0489_Fotor

 

Okej här kommer lite trendiga plagg vi spanade in på stan, det är ju ändå en modesajt jag bloggar för. Tryck är stort i höst, som på den här coola tröjan med tryck föreställandes en hundvalp som röker en god cigarett liggandes i en svartvit jättes händer.

 

DSC_0488_Fotor

 

Knark och Comic Sans är också helt rätt, sköna jeans med regular fit från märket Cocain Apparel Jeans.

 

DSC_0503_Fotor

 

Oj kolla vilket kusligt väder som pågick i gryningsdimman när vi kom hem efter att ha gått på mexikansk resturang och festat på hundra klubbar, glömde visst fota det lol.