TOMMIE X

VÄLKOMMEN TILLBAKA HEM ÄLSKADE VÄN

Här går jag på en underbar promenad i mina kvarter, OBS det där strecket på planket är det alltså inte jag som nyss ristat in när bilden togs, det var där sen innan :(
Ser ni förresten vilka fina shorts jag har uppfunnit själv!  Klippte helt sonika av halva benen på ett par vanliga Cheap Monday Spray Ons!!! Så unikt och personligt. Uppfinningsrikedomen är nödvändighetens mode eller hur det gamla ordspråket nu går, vem vet? Inte ens vetenskapsmännen!

 

Här är en bild när jag sitter och tänker på ovanstående citat; Vad vet ens vetenskapsmännen alls egentligen? De är en stor bluff tror jag. Typ Wow visste ni att det har funnits ”dinosaurier” här är skelett vi har hittat från dem blabla, man bah hur vet man att det inte bara är nåt gammal elefantskelett från en elefant som dog för typ två veckor sen? Inte som att det fanns kameror på den tiden de påstår det fanns dinosaurier så det är ju rätt fritt fram för dem att ljuga ihop vad som helst. Som att de påstår att moln och vatten är gjorda av samma material, också typisk sak ingen kan kolla upp eftersom det inte går att flyga upp och kolla molnen själv. Jag säger inte att allt de påstår är påhittat, men det är ju lite misstänksamt att de ”vet” hur jorden såg ut för 40 tusen miljarder år sen men inte lyckats uppfinna ett botemedel mot bakfylla. Eller bah Wow visste ni att jag vet hur fort en ljusstråle åker från månen (??? vem vet ens om den är på riktigt???) och har en matte uträkning för att berätta om ljusstrålen, men jag kan inte uppfinna blekmedel för mörkt hår som gör det blont utan att passera orange!!! Inte särskilt pålitligt enligt mig, det är kalla fakta när jag bedömer hur trovärdig vetenskapen är.

 

Okej kolla min underbara vän Tone kom äntligen hem efter sina resor på de sju haven, i nästa inlägg ska jag berätta om när jag gjorde inbrott i hennes lägenhet när hon va bortrest :)