TOMMIE X

VITA BERGENS KLOCKOR!

Little Jinder – Vita Bergens Klockor

Här är mitt senaste musikvideoalster som jag ju faktiskt inte postat här på bloggy! Låten som Little Jinder gjort tillsammans med Rebecca & Fiona blev väldigt snabbt inkastad som ”nästa singel” så allt med denna video gick rätt fort, vilket jag tycker är kul. Jag skrev treatment (typ idé för video/synopsis) på tåget ner till Malmö nån gång i augusti, träffade Jinder där som älskade sen spelade vi in allt under en dag i september och klippte på en vecka! Produktionsbolaget jag regisserade videon ihop med heter Slutet Är Nära och de vill jag jobba ihop igen med nu nu nu!!
Alla kläder i videon kommer från Lovalot och Dollskill och håret är från – det vet ni! – Rapunzel! <3 Smycken på Jinder är från ett roligt märke som heter Susywan Deluxe. Här är en fin polaroid ”behind the scenes” när allt var klart, och den har vår nya bloggare Frida här på Bon tagit:

Video blev förresten omnämnd i ett väldigt passande sammanhang på DN igår, som man kan läsa här. Personligen tycker jag att det är väldigt intressant att genom t.ex musikvideos få porträttera kvinnor på andra sätt än det förväntade. Fullgummor 4 life :) Men även andra sorters gummor som inte bara e söta! Och även söta gummor, haha! Allt är fint om man tänker fina tankar!