Under Bron

Johanna Schneider listar årets bästa DJ-mixar.

sch

 

Under Brons Johanna Schneider är ena halvan Sthlm Murder Girls, driver labeln Bossmusik och listar här nedan de mixarna från året som gått som hon fastnat mest för.

 

Samuel Deep – Zoo Project Mix

Det här är nog på riktigt den mixen jag lyssnat mest på i hela mitt liv. Jag kommer typ när jag lyssnar på den. Jag älskar hur fjäderlätt man färdas genom 1 timme och 40 minuter och jag älskar hur den här i princip BARA innehåller tuffa trummor. Och JA, jag är medveten om att jag har kommenterat 1 gång i minuten i mixen. Från två olika konton.

 

Pangaea – Resident Advisor Podcast

Vågar slänga mig med termer som bästa RA-mixen jag någonsin hört. Det är förbjudet att spola i den här mixen och du måste lyssna på den två gånger, från början till slut. Du kommer förstå. Jag har aldrig discogat så mycket som efter den här mixen, har köpt ALLT.

 

Radio Slave – Arma Podcast 061

Jag har insett i år hur mycket jag faktiskt älskar Radio Slave. Finns ingen som spelar tech-house på ett så mörkt och trippigt sätt som honom. Jag önskar att jag var på Arma17 när den här spelades in.

 

Prince Of Denmark – Smoke Machine 090 

Har lyssnat på den här på repeat sen den kom. Så mörk, ledsen men ändå hoppfull! Jag vet hur pretentiöst det låter, men det är helt ljuset i tunneln-feeling. Jag blev kär i Prince of Denmark efter den här ponden.

 

Abdulla Rashim – Smoke Machine 028

Den här har funnits i både min mobil och min dator i typ två år nu. Jag tycker att Abdulla är en fantastisk producent, men jag är nästan mer fascinerad av hans selektions. Den här podcasten har inspirerat mig sjukt mycket, och såhär två år senare är den fortfarande lika bra.