Frida Vega Salomonsson

Nuda hos Papercut

123a5454-2-blogg

 

Kolla vilket fint sällskap Nuda är i hos Papercut! Om du bor i Stockholm och vill slippa betala frakt så kan du köpa Nuda här,

Papercut, Söder, Krukmakargatan 24
Konst-ig, Söder, Åsögatan 124
Eytys, Stureplan, Norrlandsgatan 22
Bonniers Konsthall, Vasastan, Torsgatan 19

Bor du någon annanstans i landet, eller i ett annat land och tycker att Nuda borde finnas i butik i din stad, så får du jättegärna tipsa om butiker du tycker att vi borde finnas på! Jag ska sätta mig i veckan och börja maila fler återförsäljare.

Du kan annars köpa ditt nummer direkt till dörren här!

 

jgg

 

Ps. Har fått frågor om uttal av Nuda haha, om det uttalas som engelska “nude” men med a på slutet, eller svenskt. Jag säger det väldigt svenskt precis som det skrivs, men en kan väl säga mer engelskt också om en vill vara lite international.

 

→ Going to start looking for more retailers for Nuda outside och Stockholm, haha sry I’ve been lazy. Ideas where it should be sold? Hit me w stores I should contact :) Until then, you can oder world wide to your door, here.

 

Sunday

jajaSweater Ganni / Coat Weekday

Jag och Flora poddar på måndagsmorgnar, vad borde vi prata om imorgon? Kom ihåg att prenumerera på podden! Då är du garanterad att få avsnittet till mobilen snabbare, då det annars kan ta längre tid för den att synas i din podd-app.

Känt mig rätt nere flera veckor nu och börjar bli dags att ta tag i det, mer än att sova dygnet runt. Har gett mig själv ett mat+sömn+frisk luft schema haha. Inte för att det är allt, men har lärt mig att det är bra att börja med att få till mat tre gånger om dagen, regelbunden sömn och släpa sig ut på promenad med en podd i lurarna.

När en sen lagt den grunden, någon typ av basnivå för att kunna må bra. Då kan en sen känna efter hur mycket som är kvar och börja kartlägga det. För när en inte ätit ordentligt eller sover konstiga tider så är det svårt att på riktigt veta vilka känslor som hör hemma vart.

Sen som tips nummer två är att lyssna på Värvet avsnitten med Ernst Kirchsteiger och Bea Uusma.

→ These are my favorite wardrobe pieces atm. But sundays aint my favorite day of the week.

 

Vagabond eventet

vagabond-aplace-13

 

vagabond-aplace-11

 

vagabond-aplace-7

 

vagabond-aplace-61

 

vagabond-aplace-117

 

vagabond-aplace-95

 

vagabond-aplace-94

 

vagabond-aplace-14

 

vagabond-aplace-126

 

vagabond-aplace-123

 

vagabond-aplace-112

 

vagabond-aplace-110

 

vagabond-aplace-108

 

vagabond-aplace-104

 

vagabond-aplace-102

 

vagabond-aplace-97

 

vagabond-aplace-79

 

vagabond-aplace-57

 

vagabond-aplace-55

 

vagabond-aplace-48

 

 

vagabond-aplace-20

 

vagabond-aplace-125

 

vagabond-aplace-116

 

vagabond-aplace-87

 

vagabond-aplace-77

 

vagabond-aplace-66

 

I torsdags så var det event på Aplace för Vagabonds nya Utility Boot och bilderna jag tagit i samband med det. Du hittar alla bilderna här!

Väldigt fett att se ens bilder i butik såhär och blev så himla glad för att så många ville komma. Så fint med personer en gillar, cava och nudlar.

Haft ångest över senaste podden och 2 b honest så ångrar jag lite hur privat det blev och det har rört upp för mycket emotionellt. Men är samtidigt jätteglad över responsen och hur många som känt igen sig och blivit berörda och som kommenterat här, skickat pm på Instagram, mailat eller kommit fram på stan <3

 

Foto: David Thunander
I samarbete med Vagabond

→ Photos from the event at Apalce last thursday to celebrate the launch of Vagabonds new Utitily Boot + the photo story I shot as part of it.

 

FLORA & FRIDA #26 – NÄR DET INTE GÅR ATT LIGGA

img_5833-copy

 


LYSSNA HÄR
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)

Vi har avvaktat med det här avsnittet för att jag inte bara skulle hulkgråta och snora i mikrofonen. Det gick, nästan. För jag har haft det så himla kämpigt de senaste sju månaderna och har nått bristningsgränsen av ledsenhet flera gånger om.

Tidigare har vi poddat om orgasmer, onani och allt som är härligt och najs med sex. I dagens podd pratar vi om när det inte är så, när sex faktiskt inte är så härligt. Eller när allt bara inte känns bra down there.

Till exempel på grund av infektioner och bristande sexlust. Hur är det egentligen att vara nykär men inte, rent fysiskt, kunna ligga så mycket som en vill? Hur påverkar fittproblem psyket? Och vad gör man när ens partner inte verkar sugen, eller när man själv känner sig pressad att ligga?

Plus lite mer ledtrådar om vem Flora dejtar, bara för att hon som vanligt blir så pirrig och fnittrig att hon inte kan låta bli.

 

TIDIGARE AVSNITT:
#22 – GÖMMA NYA KILLEN I DUSCHEN
#23 – KÄRLEKSMODIG PORMASKBOLL
#24 – RAGGNINGSTIPS & ORGASMDÖD
#25 – JUSTIN BIEBER & GAGBALLS

 

 

→ New podcast episode out now.

Leather coat

100_8755-copy

 

123a5939-copyLeather Coat Weekday / Backpack Prada / Shoes Acne / Pants Dagmar / Hoodie Zara

Är så otroligt kär i den här skinnkappan från Weekday, det är min uniform för hösten och tycker den är fin ihop med min ryggsäck. Ryggan är dock finare när den är lite mer fylld och får form.

Så gulligt med alla kommentarer igår! Haha alltså när jag tjatar om kommentarer så menar jag inte att det behöver var hyllningar. Även om gärna får vara det haha. Det är bara fint att känna att ni läser och hänger här.

För när det känns tyst och tomt här så är det så lätt att hoppa över att uppdatera någon dag eller kanske inte riktigt orka släpa med kameran. Jag kollar aldrig min statistik så jag har ingen aning om hur många som är här, så de enda som existerar här inne för mig är ni gulliga som lämnar avtryck.

En liten påminnelse gällande kommentarsfältet, när du fyller i namn kan du längst ner klicka i “I’d rather post as a guest”, då behöver du inte skapa konto eller logga in någonstans för att kommentera, utan kan vara helt anonym.

 

Ps. Du kommer väl och dricker gratis cava med mig på torsdag på Aplace Norrlandsgatan 11, 19.30-21.30? Osa här så att ditt namn kommer med på listan.

 

→ This leather coat from Weekday is my autumn uniform.

 

Pannkakor & Grape

123a5995-copy

 

123a5993

 

123a6002-copy

 

123a6005-copy

Var ganska nere hela förra veckan och helgen, men sov över hos Christina i lördags vilket var så himla mysigt. Vi åt satsumas och kollade på Bonde söker fru i hennes säng. Men mer om det i podden som kommer på torsdag. Gud var så gråtig när vi spelade in igår.

I söndags hade jag hunnit landa lite i mig själv och vi gjorde pannkaksfrukost. Pannkakor med banan och blåbärssylt och grapefrukt är typ det godaste jag vet.

Nu ska jag ta datorn under armen och dra till Acne, börjar bli trött på att sitta hemma så ska se om jag kan få in rutin att sitta där och jobba istället.

Ps 1. Om du orkar droppa en kommentar då och då, så får jag mer energi till att göra roliga inlägg <3

Ps 2. Beställ din Nuda här <3

 

→ Snaps from our sunday pancake breakfast.

 

MODERN VAGABOND

För någon helg sedan så samlade jag ihop några av mina gulligaste personer som fick agera testpatrull för Vagabonds nya Utility Boot! För att göra en fin liten bildserie.

När vi hängde hemma hos mig så råkade Andreas precis ha hyrt lite filmutrustning för ett annat projekt så då passade han på att spontant filma ihop den här lilla videon ovan.

Under 24h så hängde alltså jag + Nicki + Nim + Cajsa + Tim. Samtidigt som jag plåtade med min analoga Contax T2. Vi var hemma hos mig, åt pizza på Brillo, var på museum, stoppade fötterna i Riche’s handfat, drack drinkar på Färgfabriken osv osv.

Alla fick välja sin favoritmodell från Vagabonds nya höstsko Utility Boot. En rejäl känga som finns i både höga och låga, vitt och svart, snörat och dragkedja. De finns att köpa hos Vagabond och Aplace!

 

14-copy

 

17-copy

 

13-copy

 

15-copy

 

19-copy

 

01-copy

 

09-copy

 

06-copy-copy

 

02-copy-copy

 

05-copy-copy

 

03-copy-copy

 

04-copy-copy

 

10-copy-copy

 

11-copy-final

 

12-copy-copy

 

16-copy

 

18-copy

 

Nu på torsdag kommer det vara en liten utställning med våra bilder på Aplace Norrlandsgatan 11, 19.30-21.30. Det är bara att komma förbi och dricka gratis cava och äta mat. Sist jag hörde var att det skulle bli Baozi viket är kinesiska degknyten med olika fyllning.

Vill du mysa och dricka cava? Eh vem hade inte velat? Då måste du bara osa HÄR och berätta att du kommer så ditt namn finns på listan i dörren! <3

 

Inlägget är ett samarbete med Vagabond <3

 

→ New little campaign for Vagabond shoes, shot with some of the best people I know, Nicki + Nim + Cajsa + Tim. We tested and documented Vagabond’s new Utility Boot during 24h. Resulting in this photos story and event this thursday at Aplace. Rvsp here!

 

Mumm

dscf5226-copy

 

dscf5253

 

mumm-tvatteriet-blogg-2000px-3-of-7-copy

 

dscf5256-copy

 

dscf5246-copy

I torsdags så var jag och Nim på en supermysig middag och champagne provning på Tvätteriet. Det var champagne märket Mumm som höll i det och en tackar ju inte nej till något som rör den drycken.

 

→ Thanks G.H. Mumm for inviting Nim and I to your cozy Stockholm dinner the other day.

 

bby

123a5919-copy

 

Tack gud att jag får skeda den här killen varje natt.

Amen.

Nu ska jag försöka väcka honom och övertala att vi ska äta frukost på café. Trots att klockan har passera frukost, vars gräns han drar vid klockan elva. Det han inte förstår är att frukostmat är det godaste och kan ätas dygnet runt.

→ Thank God that I’m sharing bed w this one.

Nuda Release Diary

100_8755-copy

 

100_8746-copy

 

img_6670-copy

 

img_6480-copy

 

img_6583-copy

 

img_6631-copy

 

img_6455

 

100_8789-copy

 

100_8793-copy

 

100_8803

 

100_8787-copy

 

100_8756-copy

 

img_6608-copy

 

img_6500-copy

 

img_6637-copy

 

img_6647-copy

 

img_6492-copy

 

img_6429-copy

 

img_6625-copy

 

img_6605-copy

 

img_6610-copy

 

img_6510-copy

 

img_6627-copy

Här kommer ett gäng bilder som bästa Celine Barwich tog under releasen, se alla bilder hos Rodeo! Jag var psykotiskt stressad som vanligt 2 B honest. Av att få ihop allt + ha så mycket folk runt mig. Men när allt hunnit börja rulla på och ett glas bubbel glidit ner, så var det så himla kul!

Det var så sjuuukt mycket folk? Tusen tack till alla som kom <3

Om du är sugen på en tidning så kan du köpa här, eller på Eytys, Konst-ig eller Papercut.

Tack till Tone Schunnesson, Roxy Farhat, Nicki S Dar och Scilla Rajalin som medverkade under kvällen. Tack även till Freyja Arrow som hjälpe oss med teknik.

→ Photos from the release party for our magazine Nuda at Bonniers Konsthall! Did you know you could buy your copy here? We shop world wide.