TOMMIE X

DEN ÄR HÄR NU

Min bästis Tone Schunnessons debutroman Tripprapporter är nu äntligen här! Trillade precis in lite sms från henne i mobilen, med bilder på det första exemplaret!

14021493_10153573529165882_4955954593628024295_n

Megavackert omslag tbh, nu kommer en länk från botten av mitt brustna hjärta: KÖP DEN HÄR! Är inte sponsrad, vill bara verkligen dela med mig av tipset pga följande anledningar:
1. Det vore bra om första upplagan sålde slut så den kan ges ut i pocketformat, det är nämligen så författare blir rika nuförtiden (kanske alltid varit så, vet inget om litteratur), och skulle detta scenario inträffa skulle ju Tone kanske kunna bjuda med mig på en lång vistelse i ett underbart spännande och främmande land, där hon kunde skriva en ny bok om t.ex mig, medans jag lagade mat och skötte garderob osv!
2. Jag vill även rekommendera boken som accessoar, detta är en bok som INTE direkt är pinsam att ertappas med ensam på en bar, på Venhälsan, på Ikea eller US Video osv i all oändlighet.

 

14063861_10153573518730882_4867040716828598890_n

Här är bokens insida, tycker den påminner om stålet på Berghain!!!

Ok nu en annan fråga: Borde jag köpa dessa coola gråa stövlar jag hittade på vintageavdelningen på Från Ö Till A för att hylla boken? De kostar 500 pix och satt som ett fucking smäck!

14031068_10153901524033107_478689492_n

För att rösta JA/NEJ till stövlarna, klicka HÄR och beställ Tripprapporter!!!

 

SPÄNNANDE

Snart kommer mitt mingel från Way Out West upp på Bon, hur spännande!!!

I väntan på att detta sker kommer här är en enkel bild på Little Jinder och mig som en liten tease:

28

TITTUT!!!!

Imorgon åker Tone och jag till Way Out West jihooo!!! Där ska vi träffa Emma, Martin, Rebecca, Fiona, Roshi, Jinkan, alla i Jinkans crew, Storken, massa killar, tjejer, alla som finns för det är STOCKHOLMSVECKAN I GBG!!! WAY OUT EVENT!!! Skulle även intervjuat The Kills men som tur var så ställde de in så jag klarar mig nog undan med att bara göra mitt mingel i år igen, och det sköter ju sig basically sig självt efter några sköna glas champagne. Det är även Martins första år på WOW så det ska bli roligt att visa honom rutinen, typ “Det här är själva festivalen, man måste gå igenom den för att komma till vippen”, sen bah framme i vippen SLUT PÅ TOUR!!

Idag plåtade vi Tone till stora bilder som ska hänga på väggarna på hennes releasefest för debutromanen, mer info om detta kommer, ville bara säga att jag längtar till att sätta mig ner med f.d gravstensdesigner numera art director Helena Cantarell och klippa och klistra i bilderna yeah sen tog även Jimmy-Ray och jag äntligen lite pressbilder som vi kan skicka till arrangörer när vi DJ:ar, ok här kommer en av dem så man får se:

IMG_1119_Fotor

Skoja!! Roligt om det här var pressbilden, eller ja kanske? Vi får se, vi måste helt enkelt boka en spelning först för att se vad som händer.

 

13938382_3563427491864_8030636330447002651_n

Helena med läckra änglavingar, är det någon som minns va den där appen där man får änglakort i heter??? Typ ärkeängeln Gabriel är det bästa man kan få sen står det jättekonstiga förklaringar till vad alla änglar betyder?? Hade den i min förförra mobil och saknar den fett mycket.

 

IMG_0618

Välkommen ombord på vår turnébuss får det lov att vara en cigg :) Och ett glas champagne?

 

Skärmavbild 2016-08-07 kl. 15.52.47

Den här high-kicken är tbh mer ikonisk än Britneys nya skivomslag, ursäkta va händer?? OK det var det enda negativa jag NÅGONSIN kommer skriva om Britney här i bloggen, hejdå!!

 

Bild 2016-07-30 kl. 04.52 #4

Nu ska jag packa det sista inför den stora roliga underbara resan till Way out, vi ses snart PUSS!!!

 

STUDIO 54 INTERIÖR

tumblr_ndprjnlvKH1rpgpe2o4_r1_540 Untitled Untitled tumblr_ndprjnlvKH1rpgpe2o2_r1_540

Som ni vet så är jag besatt av det legendariska diskoteket Studio 54 som hade sin heyday under slutet av 70-talet och början av 80-talet i New York. Bilderna ovan är tagna mellan 1977-81 och visar interiören som ständigt förändrades. Designer var Ron Doud, och ljusdesignen skapades av Brian Thomson. Lokalen var från början ett operahus som ritades 1927 av Eugene De Rosa, och innan Studio 54 öppnades av Steve Rubell och Ian Schrager hann det även tjäna som TV-studio. I utformandet av diskoteket tog man till vara på teaterarkitekturen och använde även gamla riggar från TV-studiotiden för att skapa cool och mobil scenografi som användes under uppträdanden med de hetaste discoartisterna. Studio 54 är den första klubben jag ska besöka när de uppfinner tidsmaskinen!!!

 

DRUGSTORE LOVIN’

Directed by: Josefin Hinders/Nemo Stocklassa Hinders/Tommie X
DOP & Editor: Nemo Stocklassa Hinders
Visual concept & Set design: Josefin Hinders & Tommie X
2nd Unit Camera: Joel Eskilsson
Production Manager: Helena Campbell-Westlind
Lighting design: Jakob Larsson
Stylist: Adam Pettersson
Makeup Artist: Miranda Wehlin
Makeup Assistant: Alice Lönnblad
Hair: By Bangs
Lighting assistant: Olof Lindvall
Runner: Chingi Stocklassa
Engineer: Fjodde
Extras: Céline Barwich, Daniel Holmström, Milton Milic, Josefsson Joakim Sickert

Thanks to: Hermelin Handels, Light Trade, Olov Sjögren, Soda Nation, Pastor Paradox, Evo, Sygns, Sabine Skoog and Anna, Andreas & Pär

Special thanks to: CFF – Centrum för fotografi and Kristijan Majic

 

<3 <3 <3 <3 <3

13645273_10154483839057859_8313774932313140283_n

MONDAY TUESDAY DAY AFTER DAY LIFE SLIPS AWAY

IMG_5518

Kolla vilket äckligt bröd, men ah typ allt bröd är ju äckligt så spelar roll

 

IMG_5506

Sååååå enkelt att göra hoummus, tricket är att ha i så mkt vitlök att man sprängs plus spiskummin och hrrrm vad är det mer, jo citron kanske, men inte meganödvändigt. Rubriken till detta inlägg är en strof ur en underbar låt med Dalida!!!! Henne vill jag göra ett megalångt blogginlägg om nån gång :)

 

IMG_5507

MUMS!!!!!!!!!!! Det röda på ena mackan är fläskkött jag låtit koka i en ketchupmarinad SKOJA det är såna soltorkade tomater

 

IMG_5553

Ett klistermärke jag fått av Fiona!!! Det föreställer den berömda Spice Girls-sångerskan Geri Halliwell. Vi minns alla såväl det rödhåriga yrvädret som dansade in i våra hjärtan med sin kaxiga charm och goda budskap <3

 

IMG_5554

Baby+Posh

 

IMG_5486

Wow en jäääättegod pizza som jag åt i Norge, saknar fan den asmkt nu när jag ser den här på bilden i bloggen!!!

 

IMG_5346 IMG_5274

Lite statistik från den viktiga appen “Hälsa” som vi kallar för Anorexiaappen för den straight up hyllar och uppmuntrar ett ätstört beteende, kanske inte så megaroligt, men ah man hakar ju på och gör sitt bästa för att få ett bra resultat! Kanske är denna appen anledningen till att jag är BESATT av pw dvd powerwalk???

 

IMG_5267

Här kommer ett JÄTTEENKELT recept: Keso som man häller grön tabasco på!!! KLART!!!!!! Obs nu kanske det anses mesigt med den gröna, men jag upplever faktiskt att den är lite mer pikant i sin smakbild än den röda!

 

IMG_5478

PARTY TIME!!!! Här åt Axel och jag den nya vegetariska menyn på Max, obs den va ny då alltså så detta var väl på 1200-talet, RIP Tiden= Sveriges snabbaste koncept, varför går tiden så fort?

 

IMG_5262

Pw sen aw sen pw sen aw pw aw pw pppwwww aaaaw

 

IMG_5260

En av årets bästa chipsnyheter <3

 

IMG_5259

Käften

 

5.-Wow-blir-helt-varm-inombords-av-att-se-denna-bild-att-spela-skivor-tillsammans-med-Jimmy-Ray-är-nog-det-livet-går-ut-på

Vi minns alla den här vackra pälsbiten som nu är ett minne blott, jag avslutar med att be Tone om ursäkt för det så innerligt jag kan: Förlåt Tone för att jag tappade den :(

Nu ska jag göra autografkort till Rebecca & Fionas turné som fortsätter imorgon, jihoo!! Happy Pride!

 

J-RATS FÖDELSEDAG :)

IMG_0208_Fotor

En dag häromveckan så fyllde “jimmy-rat” (som han själv brukar stava sitt namn för han har dyslexi) år och det firade vi med att bli riktigt dyngraka på en takterass i Nacka! Sen bar det v i taxi mot stan, för vi skulle ha Sommarens Trendigaste Klubb på F12 :)

 

IMG_0220_Fotor

Jag bar en cool sovmask jag hittade på golvet, alltså det där som sitter på huvudet är den. Tycker det va en bra och kaxig look som kan utstråla “Det är så tråkigt att lyssna på dig” för man bah fäller ner den och börjar låtsas sova om nån tråkig pratar med en, smart idé right??? Right.

 

IMG_0227_Fotor

Veckans kända gäst-DJ på klubben var nöjesprofilen Quetzala Blanco, hon bjöd på ungdomarnas musik “trap” och “rap”.

 

IMG_0240_Fotor

Medlemmar ur den härliga familjen Familjen Adams kom och förgyllde stämningen under kvällen!

Oj det va ett riktigt bottennapp till mingel för nu fanns inga fler bilder på klubben, bara ravet vi va på efter, tänker de får bli ett eget inlägg eller kanske bara glömmas bort som alla andra påtänkta inlägg här i Sveriges sämsta blogg :)

 

IKVÄLL SPELAR REBECCA & FIONA PÅ TRÄSTOCKSFESTIVALEN I SKELLEFTEÅ

Ok all info ni behöver var i rubriken, festivalen är gratis, kom! :)

Vi har åkt turnébuss i tre eller fyra dagar nu, eller en vecka och jag har börjat vänja mig livet på vägarna. Jag pendlar mellan att vara stylist och roddare, det är en bra grupp människor som råkat samlats på denna buss och vi knyter band som påminner om en familj så som jag föreställer mig en lyckad familjevibe :) När jag ligger i den lilla kojan man sover i och det skumpar och man är sömnlös så känner jag en sån extrem närvaro av historian om mitt absoluta svenska favoritband, Noice. Om hur turnébussen hämtade fjortonåriga Hasse utanför skolan om fredagarna och om hur det söps och knarkades bland de äldre roddarna, ett beteende som snart skulle färga av sig på ynglingarna från Gustavsberg. Och hur det gick sen för dem vet vi ju, ett tips bara, smärtan i Hasses röst på en av hans solosinglar, “Gryning Över Stan” går inte att ta miste på, men det är inte en 20-årings ångestvrål, det är typ en 50-årig man som förlorat allt. En av mina topp tio absolut mest underbaraste låtar jag vet. Hasse får mig att tänka på Dorian Gray, typ en gammal själ i en skitvacker ung mans kropp. Är kär i båda två, är även kär i nån sjuk vampyr man bara ser på natten och som verkar leva i periferin av allt och dessutom ser ut som en Lana Del Rey-låt, men ah det är på låtsas för jag inte orkar med det riktiga. Plus vem har tid när man är på turné, am I right!!! Bäst att måtta med kroppen i kojan dock för att kolla om det skulle få plats en kropp till där.
Inatt när bussen färdades med färja från Åland till Stockholm så blev Finansmamma och jag fulla och hade open air på däck. Himlen va helt sjuk, jag blir nästan aldrig tagen av naturens annars, men detta var en metallic blue midnightfärgad himmel med ett rosa glödande ärr längs horisonten och det kolsvarta blanka havet. Ställde mig där och gjorde skitmånga snapchats för det såg ut som en cool greenscreen dataanimation eller nåt, även megabra selfieljus från båtdäckers lysrör.

Wow recension av att blogga från turnébuss: Ändå jävligt matigt inlägg?? Vi hörs snart, kram Dudde

IMG_7325

Obs skiten va vackrare live OK?

 

BUDDLER

Är du på jakt efter ett tips på en resturang att äta på, eller en såg på Södermalm en krisig dag på jobbet, eller någon som kan omformatera en fil, eller en snygg motorcykel att låna, eller en make up artist till ditt bröllop eller en skruv som är svår att hitta, eller en lägenhet att bo i när du besöker Göteborg, blabla man letar ju alltid efter nåt skit, am I right? Nu kommer ett webbtips för alla er som känner igen er i detta, and more:

BUDDLER.COM!!!

Jag fick tips på Facebook och har gått med där (det va inget jobbigt att bli medlem) och det går megasmidigt att efterlysa och erbjuda tjänster! Vsg för webbtips från en som älskar Internet

(PS: Det pågår jakt på keyboards åt flyktingbarn och vykort till libaneser på Buddler just nu, så in och tjinga om ni har det!)

Här kommer en fin bild eftersom man ju även vill att det ska va fint här i bloggen (den har inget med Buddler att göra):

Judy Garland (1922-1969), US actress and singer, sleeping in a field of red poppies and yellow flowers in a publicity still issued for the film, 'The Wizard of Oz', USA, 1939. The musical, directed by Victor Fleming (1889-1949), starred Garland as 'Dorothy'. (Photo by Silver Screen Collection/Getty Images)
Judy Garland (1922-1969), US actress and singer, sleeping in a field of red poppies and yellow flowers in a publicity still issued for the film, ‘The Wizard of Oz’, USA, 1939. The musical, directed by Victor Fleming (1889-1949), starred Garland as ‘Dorothy’. (Photo by Silver Screen Collection/Getty Images)

 

SOMMARENS TRENDIGASTE KLUBB 2!!!

Skärmavbild 2016-07-15 kl. 12.10.00

PARTY TIME!!!

Wow det var så trendigt förra veckan att vi får ha klubben en gång till, äkta roligt! Tack till alla som var med och gjorde klubben så inne! Missa nu inte chansen att delta igen, vi har nämligen bokat den svenska nöjesstjärnan och plastikdrottningen Quetzala Blanco som kommer att bjuda på dansk rap och trap music for the youth. En riktigt bra blandning tillsammans med vår sedvanliga eurocheese och fjortisdunk!

PS Det är även Jimmy-Rays födelsedag, han ska byta till en ny trendig ålder, så glöm inte bort att säga grattis!

Ses på Sommarens Trendigaste Klubb!!!
Puss//Tommie X & Jimmy-Ray