Natalie Karlsson

BYE BYE BLOGGY!

ledsen för att jag inte uppdaterat men jag slutade blogga här för en månad sedan. såg visst att bloggen låg kvar ändå. så ligger det i alla fall till men ni hittar mig ju på instagram -> karlssonnatalie

 

Puss och tack för allt!

LISS

LISS -Main_Medium_Res

musiktips! om ni inte har lyssnat på det här danska gänget tidigare så är det dags nu. vi har dessutom bokat dom till vår fest nu på fredag i göteborg så om ni vill passa på att lyssna in er innan deras livespelning på kajskjul 8 så är det hög tid. HÄR gör ni det! och HÄR attendar ni eventet + hittar länk till biljetterna (gratis!!!)

FEST!

13639679_10157162959460527_2087376808_o

ojojoj! minns ni hur fett det var på bråvalla för några veckor sedan? nu är det nämligen dags igen, fast denna gång i göteborg under way out west. såpass peppad! vi kommer att köra en stor fest på fredagen 12 augusti på kajskjul 8.
Tid: 14.00 – 18.00
Biljetter: Gratis – information om hur du får tag på biljetter släpps den 5 augusti på the green door projects facebooksida.
Åldersgräns: 20 år

hoppas ni vill komma och festa med mig!

Foto: Studio Emma Svensson

FOOD

IMG_1496

okej lagade supergod, snabb och enkel lunch precis. du behöver detta:

aubergine
zucchini
persilja
spenat
kikärtor
vitlök
citron
fetaost
cayennepeppar
salt
spiskummin
ev curry

hacka aubergine och zucchini i bitar och stek på i olja tillsammans med vitlöken och kryddorna. tillsätt sedan kikärtor, spenat och pressa över citronen.  servera med persilja och fetaost! enkelt va?

 

SUMMER IN STHLM

IMG_1225
IMG_1232

hur är läget då? har ni en bra sommar? själv hänger jag i stockholm mest hela tiden men tycker faktiskt det är underbart. knappt något folk och sol varje dag! har ingen längtan efter att komma utomlands då jag redan rest så mycket det här året och landet har jag besökt. i augusti åker jag ner till götet med jobbet för att ha en rolig fest på way out!

BRÅVALLA 2016

_MG_4759
_MG_4826
_MG_4845
_MG_4988

foto: duktiga adrian pehrson från studio emma svensson

HERREGUD VI GJORDE DET! så jäkla feta fester under bråvalla i vårt the green door project tält! tack till alla som var med och gjorde den här veckan oförglömlig. och stort tack till våra artister!! leslie tay, dida, unge ferrari, arif, cherrie för att nämna några! längtar redan till nästa gång vi ska göra något liknande.

BRÅVALLA

_MG_3725

hej! nu är vi på plats på bråvalla. kör fest i ett tält på området tillsammans med rmh!  kom förbi och säg hej till mig om ni är på festivalen! här är amber valent som körde live tidigare idag. imorgon lirar bland annat leslie tay och cherrie. ooop. spana @thegreendoorproject för mer info!

foto: studio emma svensson/adrian pehrson!!