#bonlove

Cornelia Webb

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Cornelia Webb, smyckesdesigner. Jag älskar att bli ”bortförd” som det, med ett leende, hette när mamma pratade om pappa när jag var liten. Att av något totalt tappa grepp om tid […]

Ann-Sofie Back

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Ann-Sofie Back, designer. – Jag älskar hundar

Frida Hyvönen

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Frida Hyvönen, artist. – Jag fullkomligen avgudar den lilla elefanten i rummet: mysteriet att vara vid liv utan att ha en susning om varför.

Petter Wallenberg

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Petter Wallenberg, musiker. – Bögsex. Det som är underbart med bögsex är att det finns en marknad för allt. Det finns alltid någon därute som gillar stora magar eller flintskalliga […]

Bea Åkerlund

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Bea Åkerlund, stylist. – Vad jag älskar mäst e: LIFE.

Ken Ring

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Ken Ring, rappare. – Jag älskar mina barn mest av allt!!!

Emma Elwin

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Emma Elwin, moderedaktör. – När man ser människor bry sig om sin omgivning. När man visar medlidande gentemot främlingar.

Elin Alemdar

I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Elin Alemdar, designer. – Att ligga kvar i sängen en regning vardagsmorgon å pussa på vår 5 veckor gamla prinsessa.

Ninja Thyberg

  I vår hyllar vi kärleken! Som en motkraft mot hat, mot våld, mot likgiltighet. Här berättar 50 människor som Bon gillar om sådant de älskar. Ninja Thyberg, filmskapare. – Tillsammans.