Julkalendern2018

Bon 61: Bodil Malmsten

Landets argaste författare om fransk ilska, svensk beskedlighet och varför hon gärna korsar trevlighetsgränsen.

Bon 24: KEN’T touch this

Bon fick en sittning med Sveriges allvarligaste popstjärnor – och den första lyssningen på tioårsjubileet ”Du & Jag döden”.

Bon 20: Linda klär av sig

Det blev inget utvik i Café. Inte heller i Moore. Herrtidningarna var ingen plats för kändistjejen som ville vika ut sig – och diktera villkoren själv. Istället var det Bon som tog in bilderna på landets bitchigaste debattör i bara mässingen. Återstår bara att undra: vad vill hon egentligen säga?

Bon 31: Snyggast.se

För inte så länge sedan var en snygg författare alkoholistsliten, svartklädd och introvert. Det var före Daniel Sjölin, Sara Stridsberg och Jonas Hassen Khemiri. Nu har metrosexuella prettyboys, råsnygga feminister och exotiska hingstar erövrat parnassen. Bon utreder den litterära fåfängan.

Bon 41: Neonarcissisten

En gång i tiden led narcissisten av ett bottenlöst behov av bekräftelse. I dag lever hon med ett omättligt behov av att bekräfta andra. Sigge Eklund ger narcissistbegreppet en total makeover.

Bon 43: Privata affärer

Hur rik är du på pappret då? Bon bad tio kreativa svenskar, bland dem en nybliven miljonär och en musiker som enbart jobbar svart, reda ut sin privatekonomi.